Lliurament del Premi de la XIII EDICIÓ DEL PREMI DE TREBALLS DE RECERCA convocat per l’ Associació Catalana de Perits Judicials.

07/02/2022

 

El passat 3 de febrer al Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona va tenir lloc el lliurament de la XIII edició del Premi de Treballs de Recerca convocat per l'Associació Catalana de Perits Judicials.

En aquesta edició va guanyar el premi l' advocat JUAN ANTONIO ANDINO pel seu excel·lent treball d'investigació: “LA INFLUENCIA AMERICANA EN LA ADMISIÓN Y VALORACIÓN DE LA PRUEBA CIENTÍFICA EN EL ANTEPROYECTO DE LEY  DE ENJUICIAMIENTO CRIMINAL"

El premi va ser lliurat pe l' Excm. Sr. Jesús Sánchez, degà de l' Il·lustre Col·legi de l' Advocacia de Barcelona i pel Sr. Rafael Orellana, president de l' Associació Catalana de Perits Judicials.

 

 

 

 

ASSEMBLEA ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA DE SOCIS. 15 de desembre de 2021.

01/12/2021

Us convoquem a l'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA i l' ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA de l'ASSOCIACIÓ CATALANA DE PERITS JUDICIALS I FORENSES COL•LABORADORS DE L'ADMINISTRACIÓ DE JUSTÍCIA, que se celebrarà el proper 15 de desembre a les 18.00 hores VIA TELEMÀTICA.

Adjuntem convocatòria i ordre del dia.

Convocatòria del la XIII Edició del PREMI DE TREBALLS DE RECERCA.

21/06/2021

L´Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses convoca la XIII Edició del PREMI DE TREBALLS DE RECERCA per aprofundir i tractar la figura del perit judicial, la seva intervenció en el procés judicial, o qualsevol qüestió referida a la prova pericial en general com de la vostra especialitat.

El Premi, dotat amb 1.000 euros es lliurarà durant els actes de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort que celebrarà a principis d 'any l´Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Barcelona. La data límit d´entrega dels treballs és el 14 de gener de 2022.

Us adjuntem les bases del Premi.

Proper 30 de juny: "EL ABC DE LA PROTECCION DE DATOS PARA LOS PERITOS FORENSES”

17/06/2021

El Consejo General de Peritos Judiciales y Colaboradores con la Administración de Justicia organitza el taller pericial:

“El abc de la Protección de Datos para los Peritos Forenses”

La videoconferència anirà a càrrec de l’Anna Orellana, Advocada, Assessora Jurídica i Experta en Protecció de Dades CIPP (Certified International Privacy Professional)

Dia 30 de juny a les 18:00 hores

- La jornada serà gratuïta per als perits de les associacions adscrites al Consejo General de Peritos.

- Per als inscrits no associats: 25€.

Imprescindible realitzar inscripció al correu: info@consejoperitos.com

 Un cop feta la inscripció, rebreu l’enllaç per accedir a la jornada.

Lliurament de la XII Edició del PREMI DE TREBALLS DE RECERCA convocat per l’Associació Catalana de Perits Judicials

19/04/2021

El passat 16 d’abril a l’I·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona va tenir lloc en un acte molt íntim i familiar, degut a la pandèmia, el lliurament del XII Premi de Treballs de Recerca convocat per l’Associació Catalana de Perits Judicials.

Aquest any la guardonada ha estat la Dra. ROSER CASANOVA MARTÍ, Professora de Dret Processal de la Universitat Rovira i Virgili, pel treball d'investigació:

“EL CONTROL DE LA IMPARCIALIDAD DEL PERITO MEDIANTE LAS TACHAS (ESTUDIO DEL ART. 343 LEC)”

Des d’aquí li enviem la nostra més sincera enhorabona a Roser Casanova pel seu interessant treball i li agraim les seves paraules.