Contactar

Des d'aquí, vosté pot contactar amb l'associació per sol·licitar qualsevol infomació:

* He llegit y accepto la Política de Privacitat

* Els camps marcats amb asterisc són obligatoris

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de ASSOCIACIO CATALANA DE Perits Judicials i Forenses amb CIF G58293341 i domicili social situat en AVDA. DIAGONAL, 449 4t 08036, BARCELONA, amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, ASSOCIACIO CATALANA DE Perits Judicials i Forenses informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment. Així mateix, l'informem que tractarem les seves dades d'acord amb l'existència del seu consentiment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

ASSOCIACIO CATALANA DE Perits Judicials i Forenses informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que ASSOCIACIO CATALANA DE Perits Judicials i Forenses es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@perits.org.

L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic: info@perits.org.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.