Conferència: “PROBLEMÀTICA DE LA PRAXI ASSISTENCIAL EN ELS TEMPS DE LA COVID SARS-2” (format presencial), 24-05-2022

18/05/2022

L’Associació Catalana de Perits Judicials, juntament amb l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, organitza la conferència:

“PROBLEMÀTICA DE LA PRAXI ASSISTENCIAL EN ELS TEMPS DE LA COVID SARS-2” (format presencial)

La Pandèmia: Ha de ser considerada com un cas de força major per alliberar a l’Administració sanitària de la seva responsabilitat davant les actuacions que vulneren la LEX ARTIS? o pel contrari, l’ Administració sanitària ha de ser considerada com a responsable del dany produït per les circumstàncies concretes aparegudes a causa de la pandèmia?

Com ha afectat o afectarà la pandèmia en els processos judicials?

Quina serà la tasca del perit que intervé en aquest tipus de procediment judicial?

Qüestions com aquestes són les que trobaran resposta en l’organització d’aquesta conferència que es farà el proper 24 de maig a les 17h a la 8ª planta de l’ ICAB i serà presencial, però qui ho prefereixi també pot seguir-la on-line.

Ponents: ROBERTO GARCÍA CENICEROS. Magistrat del Jutjat de Primera Instància,30. de Barcelona i RAMON FIGUERAS SABATÉ. Advocat.

Moderadora: MºAURORA SOTELO VÁZQUEZ. Llicenciada en Medicina i Cirurgia. Especialista Universitàri i Màster en Valoració del Dany Corporal. Vocal de l'Associació Catalana de Perits Judicials.

 La inscripció és gratüita i podeu fer-la enviant un mail a cbernabeu@icab.cat, indicant nom i cognoms, adreça postal, DNI, mail i telèfon. 

Si ja heu fet altres formacions a l'ICAB podeu fer la inscripció a través del següent enllaç:

Inscripció a la conferència presencial:

https://www.icab.cat/ca/formacio/cursos/Conferencia-Problematica-de-la-praxi-assistencial-en-els-temps-del-COVID-SARS-2-presencial/

Inscripció a la conferencia on-line:

https://www.icab.cat/ca/formacio/cursos/Webinar-Problematica-de-la-praxi-assistencial-en-els-temps-del-COVID-SARS-2-on-line/

 Esperem que sigui del vostre interès.

Lliurament del Premi de la XIII EDICIÓ DEL PREMI DE TREBALLS DE RECERCA convocat per l’ Associació Catalana de Perits Judicials.

07/02/2022

 

El passat 3 de febrer al Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona va tenir lloc el lliurament de la XIII edició del Premi de Treballs de Recerca convocat per l'Associació Catalana de Perits Judicials.

En aquesta edició va guanyar el premi l' advocat JUAN ANTONIO ANDINO pel seu excel·lent treball d'investigació: “LA INFLUENCIA AMERICANA EN LA ADMISIÓN Y VALORACIÓN DE LA PRUEBA CIENTÍFICA EN EL ANTEPROYECTO DE LEY  DE ENJUICIAMIENTO CRIMINAL"

El premi va ser lliurat pe l' Excm. Sr. Jesús Sánchez, degà de l' Il·lustre Col·legi de l' Advocacia de Barcelona i pel Sr. Rafael Orellana, president de l' Associació Catalana de Perits Judicials.

 

 

 

 

ASSEMBLEA ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA DE SOCIS. 15 de desembre de 2021.

01/12/2021

Us convoquem a l'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA i l' ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA de l'ASSOCIACIÓ CATALANA DE PERITS JUDICIALS I FORENSES COL•LABORADORS DE L'ADMINISTRACIÓ DE JUSTÍCIA, que se celebrarà el proper 15 de desembre a les 18.00 hores VIA TELEMÀTICA.

Adjuntem convocatòria i ordre del dia.

Convocatòria del la XIII Edició del PREMI DE TREBALLS DE RECERCA.

21/06/2021

L´Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses convoca la XIII Edició del PREMI DE TREBALLS DE RECERCA per aprofundir i tractar la figura del perit judicial, la seva intervenció en el procés judicial, o qualsevol qüestió referida a la prova pericial en general com de la vostra especialitat.

El Premi, dotat amb 1.000 euros es lliurarà durant els actes de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort que celebrarà a principis d 'any l´Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Barcelona. La data límit d´entrega dels treballs és el 14 de gener de 2022.

Us adjuntem les bases del Premi.

Proper 30 de juny: "EL ABC DE LA PROTECCION DE DATOS PARA LOS PERITOS FORENSES”

17/06/2021

El Consejo General de Peritos Judiciales y Colaboradores con la Administración de Justicia organitza el taller pericial:

“El abc de la Protección de Datos para los Peritos Forenses”

La videoconferència anirà a càrrec de l’Anna Orellana, Advocada, Assessora Jurídica i Experta en Protecció de Dades CIPP (Certified International Privacy Professional)

Dia 30 de juny a les 18:00 hores

- La jornada serà gratuïta per als perits de les associacions adscrites al Consejo General de Peritos.

- Per als inscrits no associats: 25€.

Imprescindible realitzar inscripció al correu: info@consejoperitos.com

 Un cop feta la inscripció, rebreu l’enllaç per accedir a la jornada.