XV EDICIÓ DEL PREMI DE TREBALLS DE RECERCA CONVOCAT PER L’ASSOCIACIÒ CATALANA DE PERITS JUDICIALS I FORENSES COL·LABORADORS AMB L’ADMINISTRACIÓ DE JUSTICIA.

24/11/2023

Aquest any 2023 ja arribem a la XV Edició del PREMI DE TREBALLS DE RECERCA que convoca l’Associació Catalana de Perits Judicials. El premi, que està dotat amb 1.000€, té l’objectiu d’aprofundir, investigar i tractar la figura del perit judicial i la prova pericial en la seva intervenció en el procés judicial i en tots els seus àmbits.

El premi, es lliurarà durant els actes de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort que celebrarà l´Il·lustre Col·legi de l’ Advocacia de Barcelona a principis de l’any 2024.

Descarregar bases

Jornada: UTILIZACIÓN DE LA INTELIGENCIA ARTIFICIAL PARA PERITOS EN PROCEDIMIENTOS LEGALES

14/09/2023

Us passo la informació que del Consejo General de Peritos Judiciales de la Jornada on line: UTILIZACIÓN DE LA INTELIGENCIA ARTIFICIAL PARA PERITOS EN PROCEDIMIENTOS LEGALES del proper 19 de setembre a les 19h.

Descarregar

Adjuntem el programa de la Jornada que està organitzada per la Asociación Galega de Peritos Xudiciais e Forenses.

Descarregar

La Inscripció és gratuïta i s’ha de fer directament al mail peritos@asociaperitos.com

 

CURS DE FORMACIÓ GENERAL PER A PERITS JUDICIALS, 11-18 i 25 d'octubre.

12/09/2023

Adjuntem el programa del Curs de Formació general per a pèrits judicials que tindrà lloc el proper mes d’octubre, organitzat pel Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitza i que es farà en format presencial i virtual.

Aquest any el Departament de Justícia ha proposat a l’Associació Catalana de Perits Judicials participar en dues ponències:

1.Defensa de l’informe pericial en la vista oral. Exposició comentada de casos pràctics, per Rafael Orellana, president de l’Associació.

2.Peritatge judicial en identitat digital, reputació i ciberinvestigació, per Selva Orejón, experta en identitat digital, reputació i imatge.

Si hi esteu interessats, la inscripció s’obrirà a partir del 20 de setembre i s’ha de fer a través de l’enllaç que està en el programa.

PROGRAMA 

XIV CONVOCATÒRIA DEL PREMI DE TREBALLS DE RECERCA

04/11/2022

Per 14è any consecutiu, l' Associació Catalana de Perits Judicials convoca el PREMI DE TREBALLS DE RECERCA per aprofundir i tractar la figura del perit judicial i la seva intervenció en el procés judicial espanyol, o per tractar qualsevol qüestió referida a la prova pericial.

El Premi, dotat amb 1.000 € es lliurarà durant els actes de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort que celebrarà l´Il·lustre Col·legi de l’ Advocacia de Barcelona durant la primera quinzena de febrer de 2023.

Adjuntem les bases del premi i us animem a participar.

Descarregar en català

Descargar en castellano

Conferència: “PROBLEMÀTICA DE LA PRAXI ASSISTENCIAL EN ELS TEMPS DE LA COVID SARS-2” (format presencial), 24-05-2022

18/05/2022

L’Associació Catalana de Perits Judicials, juntament amb l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, organitza la conferència:

“PROBLEMÀTICA DE LA PRAXI ASSISTENCIAL EN ELS TEMPS DE LA COVID SARS-2” (format presencial)

La Pandèmia: Ha de ser considerada com un cas de força major per alliberar a l’Administració sanitària de la seva responsabilitat davant les actuacions que vulneren la LEX ARTIS? o pel contrari, l’ Administració sanitària ha de ser considerada com a responsable del dany produït per les circumstàncies concretes aparegudes a causa de la pandèmia?

Com ha afectat o afectarà la pandèmia en els processos judicials?

Quina serà la tasca del perit que intervé en aquest tipus de procediment judicial?

Qüestions com aquestes són les que trobaran resposta en l’organització d’aquesta conferència que es farà el proper 24 de maig a les 17h a la 8ª planta de l’ ICAB i serà presencial, però qui ho prefereixi també pot seguir-la on-line.

Ponents: ROBERTO GARCÍA CENICEROS. Magistrat del Jutjat de Primera Instància,30. de Barcelona i RAMON FIGUERAS SABATÉ. Advocat.

Moderadora: MºAURORA SOTELO VÁZQUEZ. Llicenciada en Medicina i Cirurgia. Especialista Universitàri i Màster en Valoració del Dany Corporal. Vocal de l'Associació Catalana de Perits Judicials.

 La inscripció és gratüita i podeu fer-la enviant un mail a cbernabeu@icab.cat, indicant nom i cognoms, adreça postal, DNI, mail i telèfon. 

Si ja heu fet altres formacions a l'ICAB podeu fer la inscripció a través del següent enllaç:

Inscripció a la conferència presencial:

https://www.icab.cat/ca/formacio/cursos/Conferencia-Problematica-de-la-praxi-assistencial-en-els-temps-del-COVID-SARS-2-presencial/

Inscripció a la conferencia on-line:

https://www.icab.cat/ca/formacio/cursos/Webinar-Problematica-de-la-praxi-assistencial-en-els-temps-del-COVID-SARS-2-on-line/

 Esperem que sigui del vostre interès.