Xerrada: “Cómo afecta el Real Decreto 6/2023 al perito que interviene ante los Tribunales,” 11 de març de 2024.

04/03/2024

 

El Consejo General de Peritos Judiciales y Colaboradores con la Administración de Justicia us convida a la Jornada on line: 

“Cómo afecta el Real Decreto 6/2023 al perito que interviene ante los Tribunales.”

Ponents:

MªJesús Ferreiro Ros – presidenta de la ASOCIACION DE PERITOS COLABORADORES CON LA ADMINISTRACION DE JUSTICIA DE COMUNIDAD VALENCIANA.

Rafael Orellana de Castro, president de l’ ASSOCIACIÓ CATALANA DE PERITS JUDICIALS i FORENSES COL·LABORADORS DE L’ ADMINISTRACIÓ DE JUSTÍCIA.

Día 11 de març de 2024 a les 19:00 hores online.

Jornada gratuïta pels membres de les associacions adscrites al Consejo.

Es imprescindible fer la inscripció per correu electrònic a peritos@asociaperitos.com abans de les 14h. del mateix dia 11 de març.

 

III CONGRÉS DE PROVA JUDICIAL: LA PROVA EN ACCIÓ, 23 de febrer de 2024. SEVILLA.

07/02/2024
El proper 23 de febrer es celebrarà a Sevilla el III CONGRESO DE PRUEBA JUDICIAL: LA PRUEBA EN ACCIÓN.

Aquest Congrés està organitzat per l'Institut de Probàtica i Dret Probatori i l'Ilustre Colegio de Abogados de Sevilla (ICAS), i compta amb la col·laboració de la nostra Associació.

El Congrés, que es farà presencial i també on line, es celebrará a l'Ilustre Colegio de Abogados de Sevilla, sota la direcció de Frederic Munné Catarina (President de l'Institut de Probàtica i Dret Probatori) i de Juan Antonio Andino López (advocat, professor de la Universitat Pompeu Fabra i vicepresident de l'Institut de Probàtica i Dret Probatori). El president de la nostra Associació, Rafael Orellana, hi intervindrà moderant la ponència: LA PRUEBA PERICIAL A EXAMEN: ¿QUÉ ESPERA UN JUEZ DE UN DICTAMEN PARA QUE SEA CONVINCENTE? ¿CUÁNDO A UN JUEZ LE DEJA DE CONVENCER UN DICTAMEN PERICIAL?.

Aquest Congrés és la continuació dels dos anteriors que es van celebrar a Barcelona amb l'objectiu de col·laborar amb la comunitat jurídica i es dirigeix especialment als pràctics en Dret que volen reforçar els seus coneixements amb les darreres corrents jurisprudencials en la matèria. El programa inclou ponències molt útils referides per a la pràctica concreta de la prova en el procés. Tots els ponents són experts en matèria de prova (adjuntem el programa).

Us animem a inscriure-us-hi.

Informació i programa  

Jornada: ¿PERITO y MEDIADOR? 26 de gener de 2024.

22/01/2024

Aquest proper divendres dia 26, a les 19h. la Asociación de Peritos Colaboradores con la Administración de Justicia de la Comunidad Valenciana organitza la xerrada on line:

“¿PERITO Y MEDIADOR?”

Ponent: Jesús Lorenzo Aguilar. Director General d’ ASEMED.

La xerrada és gratuïta i si us interessa assistir-hi us heu d’apuntar enviant un correu a: peritos@asociaperitos.com.

Un cop inscrits us enviaran l’enllaç. 

DINAR DE PROVA. 18 de gener “El rol del perit en la mediació, casos pràctics d’èxit i projectes”.

19/01/2024

 

 

El passat18 de gener la Directora del Centre de Mediació de Catalunya, Sra. Elisabeth Saltor,  juntament amb la Sra. Elisabeth Barnadas, advocada i tècnica també del Centre de Mediació, van ser les nostres convidadaes al primer DINAR DE PROVA de l'any, organitzat des de l´Associació Catalana de Perits Judicials.

Després d´un dinar molt distès i cordial, a l´hora del cafè, les convidades ens van parlar del rol que juga el perit dins els processos de Mediació, de com està evolucionant la figura del mediador en el proces judicial i de tots els projectes que s'estan duent a terme des del CMC. Va ser un dinar molt amè i interactiu amb els perits que ens van acompanyar.

Videoconferència. "LA IMPARCIALIDAD DEL PERITO" 30 de novembre a les 19h.

26/11/2023

 

El CONSEJO GENERAL DE PERITOS JUDICIALES Y COLABORADORES CON LA ADMINISTRACIÓN DE JUSTICIA us convida a la Jornada: 

 “LA IMPARCIALIDAD DEL PERITO” 

Ponent: RAFAEL ORELLANA DE CASTRO

Doctor en Det i perit judicial. President de l'Asssociació Catalana de Perits Judicials  i Forenses Col·laboradors de l’ Administració de Justícia.

Data: dijous 30 de novembre de 2023 a les 19:00 hores en format online. Conferència gratuïta.

Inscripció a través de correu electrònic: info@consejoperitos.com

L' enllaç per accedir a la jornada s' enviarà el dia 29 de novembre a totes les persones inscrites.