IV Congrés de Prova Judicial: 'La Prova en acció", 28 i 29 novembre.

24/10/2020

Els propers 28 i 29 de novembre, es celebrarà el IV Congrés de Prova Judicial : 'La prova en acció', organitzat per l’Associació de Probàtica i Dret Probatori (APDP) i l’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB), en el qual també col·labora l’Associació Catalana de Perits Judicials.

Dates del Congrés: del 28 i 29 de noviembre 2019

Horari: dijous de 9:30h a 20:30h, i divendres de 9:30h a 14.00h

Lloc de celebració: Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, C/ Mallorca, 283, 8ª. Planta.

Per ser membres de l´Associació Catalana de Perits Judicials tindreu descompte en la quota d´inscripció.

Anar al Programa del Congrés

 

XI edició del Premi de Treballs de Recerca, convocat per l'Associació Catalana de Perits Judicials.

23/10/2019

L’Associació Catalana de Perits Judicials convoca per onzè any consecutiu el PREMI DE TREBALLS DE RECERCA per aprofundir i tractar la figura del perit judicial i la seva intervenció en el procés judicial espanyol o europeu, o per tractar qualsevol qüestió referida a la prova pericial.

El Premi, dotat amb 1.000 € es lliurarà durant els actes de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort que es celebrarà a l’Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Barcelona durant la segona quinzena de gener.

La data límit d’entrega dels treballs és el 13 de gener de 2020. 

Us adjuntem les bases. 

Bases en català

Bases en castellano

L’Associació participa al 4t Congrés de l’Advocacia de Barcelona. Conferència a l’ICAB de la nostra associada Olga Torrente.

11/07/2019

Com cada any, la nostra Associació va participar com sponsor al 4t. CONGRÉS DE L’ADVOCACIA DE BARCELONA que es va celebrar els dies 11 i 12 de juliol a la seu de l’Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Barcelona. 

Em aquesta ocasió l´Associació va participar amb la intervenció de la nostra associada Olga Torrente Pascual, Actuària d’assegurances i Economista, que va impartir la ponència: “Llei 35/2015: la valoració de les indemnitzacions per lucre cessat o dany emergent en accidents de trànsit. Necessitat de dictamen pericial actuarial. 

La ponència va ser presentada per la Dra. Aurora Sotelo Vázquez, membre de la Junta Directiva de l´Associació.

Participació de la nostra associada Selva Orejón, experta en reputació digital, al XII Congrés de l'Advocacia Jove de Catalunya

05/07/2019
L’Associació Catalana de Perits Judicials va participar el passat divendres 5 de juliol al XII Congrés dels Advocats joves de Catalunya amb la intervenció de la nostra associada Selva Orejón, experta en reputació a la xarxa i seguretat digital, impartint una interessantíssima conferència titulada: “Any 2049: la prova del futur”.

Assemblea Ordinària de Socis, 27 de juny de 2019

27/06/2019
El passat 27 de juny es va celebrar a la seu de l’Associació Catalana de perits judicials la nostra Assemblea Ordinària de Socis. Durant l’Assemblea, un cop explicat l’exercici 2018 per part del tresorer, es van aprovar els comptes per unanimitat de tots els assistents. Dins l’apartat de precs i preguntes es van tractar diversos temes d´interès per els socis.