Videoconferència: "HABILIDADES COMUNICATIVAS PARA PERITOS DEL 2021", 19 de març de 2021.

08/03/2021

L’Associació Catalana de Perits Judicials organitza la videoconferència: "HABILIDADES COMUNICATIVAS PARA PERITOS DEL 2021”

El taller serà conduit per l’advocat, actor i formador Ignasi Dalmases, i s'exposarà de manera pràctica, amena i divertida quines són les eines necessàries per a comunicar-nos millor, convèncer els altres, i gaudir fent-ho. El taller està obert a perits en general, siguin o no de l’Associació.

DIA: Divendres 19 de març de 2021
HORA: de 12 a 14h.
PREU: socis i membres del Consejo General de Peritos Judiciales: 15 euros. No socis: 25 euros
IDIOMA: castellà

INSCRIPCIÓ:

Per formalitzar la inscripció, enviar un e-mail a info@perits.org i contactarem amb vosaltres.

PROGRAMA:  

HABILIDADES COMUNICATIVAS PARA PERITOS DEL 2021
- Habilidades especiales del perito para... ¡Convencer!
- Informe pericial en juicio
- Trato con el doble cliente: justiciable y abogado
- Cómo conseguir imposibles en... ¡Los Juzgados!

Un Speech dinámico y participativo que nos introduce al Método ID para la mejora de las capacidades del perito.

Speaker:  Ignasi Dalmases
Formador en Habilidades Comunicativas y Dinamizador de equipos
Actor y abogado MDA Advocats
Máster en Ecología emocional
www.ignasidalmases.com

 


L'Associació Catalana de Perits Judicials convoca la XII Edició del PREMI DE TREBALLS DE RECERCA.

01/09/2020

L´Associació Catalana de Perits Judicials convoca la XII Edició del PREMI DE TREBALLS DE RECERCA per aprofundir i tractar la figura del perit judicial i la seva intervenció en el procés judicial espanyol o europeu o per tractar qualsevol qüestió referida tant a la prova pericial en general com de la vostra especialitat.

El Premi, dotat amb 1.000 euros es lliurarà durant els actes de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort que es celebrarà a principis d’ any a l´Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Barcelona.

La data límit d´entrega dels treballs és el 11 de gener de 2021.

Us adjuntem les bases del Premi. 

Descarregar bases

Videoconferència: II JORNADA DE PERITATGE EN COMPLIANCE, 23 de juliol de2020

16/07/2020

El proper dijous 23 de juliol a les 16.30h. l’Associació Catalana de Perits Judicials coorganitza, junt amb l´Associació Catalana de Compliance i l´Associació de Probàtica i Dret probatori, i amb el suport de WOLTERS KLUWERS, la videoconferència:

II JORNADA DE PERITAJE EN COMPLIANCE.

Es tractaran qüestions tan importants com: Quin tipus d’ expert es requereix per un dictamen de Compliance?, l´Expert en Compliance: què i com peritar?,La importància d’ un informe de Compliance, etc…

Entre d’ altres ponents de gran solvència professional, intervindrà l’ Excm. Sr. Vicente Magro Marcet, Magistrat de la Secció 2ª del Tribunal Suprem.

Aduntem el link amb tota la informació i el formulari per a la inscripció: https://lnkd.in/gpYrSfC

La Jornada és gratuïta.  

Videoconferència:"EL ROL DELS PERITS COM A GARANTIA D' ÈXIT EN ELS PROCESSOS ALTERNATIUS DE RESOLUCIÓ DE CONFLICTES I ESPECIALMENT EN EL DRET COL·LABORATIU", 18.06.2020

12/06/2020

Seguint amb el programa de formació continuada que ens hem marcat, l’Associació Catalana de Perits Judicials coorganitza amb la Asociación de Peritos colaboradores con la Administración de Justicia de la Comunidad Valenciana una nova xerrada on line.

 QUI FARÀ LA XERRADA?

MONTSERRAT TUR, advocada, mediadora i coach certificada Universitat de Barcelona (UB). Presidenta de l'Associació catalana de dret col·laboratiu (ACDC). ELENA LAUROBA, professora titular de Dret Civil de la UB. Secretària de l'ACDC.

QUAN ES FARÀ LA XERRADA? Serà el proper dijous 18 de juny a les 17h. 

TÍTOL DE LA XERRADA :  

"EL ROL DELS PERITS COM A GARANTIA D’ ÈXIT EN ELS PROCESSOS ALTERNATIUS DE RESOLUCIÓ DE CONFLICTES I ESPECIALMENT EN EL DRET COL·LABORATIU"

QUÈ EXPLICARAN LES PONENTS?

En aquests dies, els debats sobre l’inici de l’activitat judicial van lligats de manera generalitzada a la necessitat d’implementar de manera eficaç uns mecanismes de resolució alternativa de conflictes (MRAC). La mediació és, sens dubte, una resposta àgil i satisfactòria de gestió i resolució dels conflictes. Existeixen altres sistemes de resolució de conflictes, com el Dret col·laboratiu: un procés de resolució de conflictes basat en la negociació i la interacció, respectuosa i no competitiva entre els advocats, amb la participació de les parts en el procés i on també poden intervenir perits escollits per les parts. Durant aquesta xerrada, les ponents Montserrat Tur i Elena Lauroba ens explicaran la importància dels perits en la resolució extrajudicial de conflictes i en l’àmbit del Dret col·laboratiu, doncs la nostra intervenció és fonamental per acompanyar a les parts i als seus advocats en tot el procés i fins a la seva resolució.

La conferència és gratuïta. Tots els interessats a participar podeu enviar un e-mail confirmant la vostra assistència a rclosa@perits.org.

COM CONNECTAR-SE?

Heu d’entrar al link que us indiquem a continuació, seguir els passos que us van indicant, i posar la contrasenya que també s’hi indica:

https://meetingsemea11.webex.com/meetingsemea11-es/j.php?MTID=mc721d4ed823ec9614589bcb0df621e99

Nº de reunió (codi accés): 163 323 1417

Contrasenya per entrar a la reunió des del vostre ordinador: perito 

Contrasenya per entrar a la reunió des del vostre mòbil: 737486

Descarregar audio


 

Càpsula formativa: "LA FUNCIÓ DEL PERIT FORENSE EN ELS PROCESSOS LABORALS", per Anna San Molina.

28/05/2020

Càpsula formativa: 

Audio de la càpsula formativa presentada a l´Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Barcelona "LA FUNCIÓ DEL PERIT FORENSE EN ELS PROCESSOS LABORALS": https://vimeo.com/420864663

per Anna San Molina, perit psicòleg forense, membre de l'Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses col·laboradors de l'Administració de Justicia.