III CONGRÉS DE PROVA JUDICIAL: LA PROVA EN ACCIÓ, 23 de febrer de 2024. SEVILLA.

07/02/2024
El proper 23 de febrer es celebrarà a Sevilla el III CONGRESO DE PRUEBA JUDICIAL: LA PRUEBA EN ACCIÓN.

Aquest Congrés està organitzat per l'Institut de Probàtica i Dret Probatori i l'Ilustre Colegio de Abogados de Sevilla (ICAS), i compta amb la col·laboració de la nostra Associació.

El Congrés, que es farà presencial i també on line, es celebrará a l'Ilustre Colegio de Abogados de Sevilla, sota la direcció de Frederic Munné Catarina (President de l'Institut de Probàtica i Dret Probatori) i de Juan Antonio Andino López (advocat, professor de la Universitat Pompeu Fabra i vicepresident de l'Institut de Probàtica i Dret Probatori). El president de la nostra Associació, Rafael Orellana, hi intervindrà moderant la ponència: LA PRUEBA PERICIAL A EXAMEN: ¿QUÉ ESPERA UN JUEZ DE UN DICTAMEN PARA QUE SEA CONVINCENTE? ¿CUÁNDO A UN JUEZ LE DEJA DE CONVENCER UN DICTAMEN PERICIAL?.

Aquest Congrés és la continuació dels dos anteriors que es van celebrar a Barcelona amb l'objectiu de col·laborar amb la comunitat jurídica i es dirigeix especialment als pràctics en Dret que volen reforçar els seus coneixements amb les darreres corrents jurisprudencials en la matèria. El programa inclou ponències molt útils referides per a la pràctica concreta de la prova en el procés. Tots els ponents són experts en matèria de prova (adjuntem el programa).

Us animem a inscriure-us-hi.

Informació i programa