Conferència: “PROBLEMÀTICA DE LA PRAXI ASSISTENCIAL EN ELS TEMPS DE LA COVID SARS-2” (format presencial), 24-05-2022

18/05/2022

L’Associació Catalana de Perits Judicials, juntament amb l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, organitza la conferència:

“PROBLEMÀTICA DE LA PRAXI ASSISTENCIAL EN ELS TEMPS DE LA COVID SARS-2” (format presencial)

La Pandèmia: Ha de ser considerada com un cas de força major per alliberar a l’Administració sanitària de la seva responsabilitat davant les actuacions que vulneren la LEX ARTIS? o pel contrari, l’ Administració sanitària ha de ser considerada com a responsable del dany produït per les circumstàncies concretes aparegudes a causa de la pandèmia?

Com ha afectat o afectarà la pandèmia en els processos judicials?

Quina serà la tasca del perit que intervé en aquest tipus de procediment judicial?

Qüestions com aquestes són les que trobaran resposta en l’organització d’aquesta conferència que es farà el proper 24 de maig a les 17h a la 8ª planta de l’ ICAB i serà presencial, però qui ho prefereixi també pot seguir-la on-line.

Ponents: ROBERTO GARCÍA CENICEROS. Magistrat del Jutjat de Primera Instància,30. de Barcelona i RAMON FIGUERAS SABATÉ. Advocat.

Moderadora: MºAURORA SOTELO VÁZQUEZ. Llicenciada en Medicina i Cirurgia. Especialista Universitàri i Màster en Valoració del Dany Corporal. Vocal de l'Associació Catalana de Perits Judicials.

 La inscripció és gratüita i podeu fer-la enviant un mail a cbernabeu@icab.cat, indicant nom i cognoms, adreça postal, DNI, mail i telèfon. 

Si ja heu fet altres formacions a l'ICAB podeu fer la inscripció a través del següent enllaç:

Inscripció a la conferència presencial:

https://www.icab.cat/ca/formacio/cursos/Conferencia-Problematica-de-la-praxi-assistencial-en-els-temps-del-COVID-SARS-2-presencial/

Inscripció a la conferencia on-line:

https://www.icab.cat/ca/formacio/cursos/Webinar-Problematica-de-la-praxi-assistencial-en-els-temps-del-COVID-SARS-2-on-line/

 Esperem que sigui del vostre interès.