Videoconferència:"EL ROL DELS PERITS COM A GARANTIA D' ÈXIT EN ELS PROCESSOS ALTERNATIUS DE RESOLUCIÓ DE CONFLICTES I ESPECIALMENT EN EL DRET COL·LABORATIU", 18.06.2020

12/06/2020

Seguint amb el programa de formació continuada que ens hem marcat, l’Associació Catalana de Perits Judicials coorganitza amb la Asociación de Peritos colaboradores con la Administración de Justicia de la Comunidad Valenciana una nova xerrada on line.

 QUI FARÀ LA XERRADA?

MONTSERRAT TUR, advocada, mediadora i coach certificada Universitat de Barcelona (UB). Presidenta de l'Associació catalana de dret col·laboratiu (ACDC). ELENA LAUROBA, professora titular de Dret Civil de la UB. Secretària de l'ACDC.

QUAN ES FARÀ LA XERRADA? Serà el proper dijous 18 de juny a les 17h. 

TÍTOL DE LA XERRADA :  

"EL ROL DELS PERITS COM A GARANTIA D’ ÈXIT EN ELS PROCESSOS ALTERNATIUS DE RESOLUCIÓ DE CONFLICTES I ESPECIALMENT EN EL DRET COL·LABORATIU"

QUÈ EXPLICARAN LES PONENTS?

En aquests dies, els debats sobre l’inici de l’activitat judicial van lligats de manera generalitzada a la necessitat d’implementar de manera eficaç uns mecanismes de resolució alternativa de conflictes (MRAC). La mediació és, sens dubte, una resposta àgil i satisfactòria de gestió i resolució dels conflictes. Existeixen altres sistemes de resolució de conflictes, com el Dret col·laboratiu: un procés de resolució de conflictes basat en la negociació i la interacció, respectuosa i no competitiva entre els advocats, amb la participació de les parts en el procés i on també poden intervenir perits escollits per les parts. Durant aquesta xerrada, les ponents Montserrat Tur i Elena Lauroba ens explicaran la importància dels perits en la resolució extrajudicial de conflictes i en l’àmbit del Dret col·laboratiu, doncs la nostra intervenció és fonamental per acompanyar a les parts i als seus advocats en tot el procés i fins a la seva resolució.

La conferència és gratuïta. Tots els interessats a participar podeu enviar un e-mail confirmant la vostra assistència a rclosa@perits.org.

COM CONNECTAR-SE?

Heu d’entrar al link que us indiquem a continuació, seguir els passos que us van indicant, i posar la contrasenya que també s’hi indica:

https://meetingsemea11.webex.com/meetingsemea11-es/j.php?MTID=mc721d4ed823ec9614589bcb0df621e99

Nº de reunió (codi accés): 163 323 1417

Contrasenya per entrar a la reunió des del vostre ordinador: perito 

Contrasenya per entrar a la reunió des del vostre mòbil: 737486

Descarregar audio