Videoconferència: "LO QUE UN PERITO DEBE O NO DEBE HACER DURANTE LA VISTA ORAL PARA PERSUADIR AL TRIBUNAL" dimarts 26 de maig.

20/05/2020

Seguint amb el programa de formació continuada que ens hem marcat, l’Associació Catalana de Perits Judicials organitza una nova xerrada on line.

QUI FARÀ LA XERRADA?

 En aquesta ocasió, la ponent serà la nostra associada ESTHER GÓMEZ SÁNCHEZ, perit cal·lígraf i detectiu privat, amb una dilatada experiència de més de 15 anys. És experta en investigació de fraus i especializada en comportament no verbal, expressió corporal i microexpressions per l’anàlisi de la conducta, valoració de la credibilitat i la detecció de la mentida. És formadora i conferenciant internacional, comparteix el seu coneixement en un format entretingut, dinàmic i amè, que combina creativitat i rigor tècnic i professional.

QUAN ES FARÀ LA XERRADA?

 Serà el proper dimarts 26 de maig de 18h a 19h 

TÍTOL DE LA XERRADA : “LO QUE UN PERITO DEBE O NO DEBE HACER DURANTE LA VISTA ORAL PARA PERSUADIR AL TRIBUNAL”

Aquesta conferència està orientada a perfeccionar la pràctica comunicativa dels perits en els jutjats, focalitzant l’aprenentatge en l’exposició i el comportament en sala per ser més per convincents i persuasius. Es pretén així que el perit tregui el màxim partit a la seva compareixença, prenent consciència de tot el que pot transmetre i quines eines es poden utilizar.

Demanem a tots els interessats en inscriure’s que envieu un e-mail de confirmació a rclosa@perits.org.

COM CONNECTAR-SE?

Heu d’entrar al link que us indiquem a continuació, seguir els passos que us van indicant, i posar la contrassenya que també s’hi indica:

https://meetingsemea11.webex.com/meetingsemea11-es/j.php?MTID=mf883533ed48341f6fcead7c671073b03

Nº de reunió (codi accés):  957 956 898 

 

Contrassenya per entrar a la reunió a través del vostre ordinadorordinador: PERITOS 

Contrassenya per entrar a la reunió a través del mòbil: 7374867