L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE PERITS JUDICIALS organitza la xerrada on line: "COM VALORA EL JUTGE ELS NOSTRES DICTÀMENS PERICIALS?" 06.05.2020.

28/04/2020

Amb la voluntat de seguir en contacte amb vosaltres i donar-vos una formació àgil durant aquests dies de confinament, l’Associació Catalana de Perits Judicials organitza una nova la xerrada on line.

Aquesta vegada la farà el nostre president Rafael Orellana de Castro el proper dijous 6 de maig de 18h a 19h a través de la plataforma webex. El títol de la xerrada serà:

"COM VALORA EL JUTGE ELS NOSTRES DICTÀMENS PERICIALS ?”

La xerrada es farà en obert i en directe. Tot i ser una activitat gratuïta i oberta a tothom, demanem als nostres associats i a aquells que volen intervenir-hi que envieu un e-mail de confirmació a rclosa@perits.org per tal que sapiguem quants serem.

Com connectar-vos?

Heu d’entrar al link que us indiquem a continuació, seguir els passos que us van indicant i posar la contrassenya que també se us indica aquí:

https://meetingsemea11.webex.com/meetingsemea11-es/j.php?MTID=m5e046f44950ca0bc0992a3e6edabfeda

Nº de la reunió: 148 289 040

Contrassenya per entrar amb L´ORDINADOR a la reunió: ASOCIACION 

Contrassenya per entrar amb el MÒBIL a la reunió: 27624224.

Nota: La xerrada es farà en castellà, atès que obrim aquesta xerrada als perits de les associacions espanyoles federades al Consejo General de Peritos Judiciales. 

Et recomanem entrar 10 minuts abans per assegurar.-te que tot funciona correctament.

T´hi esperem!