Xerrada: COM PROTEGIR-SE DELS ATACS D’INTERNET? 15.04.2020

02/04/2020

Amb la voluntat de donar servei als nostres associats durant aquests dies de confinament, i també per per passar-lo de la millor manera, l’ASSOCIACIÓ CATALANA DE PERITS JUDICIALS organitza la xerrada per streaming que farà la nostra associada SELVA OREJON el proper día 15 d’abril a les 11:00 h a través de la plataforma on line ZOOM.

PERQUÈ AQUESTA XERRADA: La crisi sanitàriadel COVID19 que estem vivint està generant uns canvis en la forma de treballar, de manera que el confinament ens obliga a desenvolupar la nostra feina des de casa amb els nostres ordinadors, tabletes digitals o mòbils. Aquesta situació està provocant un increment important de la delinqüència informàtica i afavoreix els ciberatacs, en no tenir ben protegits els nostres instruments de teletreball. Per aquest motiu, és important conèixer quines eines hem d’utilitzar i com hem d’actuar per estar ben protegits davant d’aquests atacs informàtics externs i que poden posar en perill les nostres dades i la nostra identitat.

A QUI VA DIRIGIDA AQUESTA XERRADA: S’organitza per als perits membres de l‘Associació Catalana de Perits judicials, però la Junta Directiva també ha decidit, atesa la situació excepcional que vivim, obrir-la a totes aquelles persones que puguin estar interessades en saber com autoprotegir-se dels atacs informàtics.

PONENT: Selva Orejón Lozano, perit judicial, associada nostra, especialista en reputació en xarxes socials, assessora i consultora de celebrities en les xarxes, ciber-investigadora i directora executiva de l’empresa onBRANDING-CelebrandSEC. La Selva és una de les expertes més reconegudes a Espanya en xarxes socials.

QUÈ ENS EXPLICARÀ LA SELVA: Entre altres temes, ens donarà pautes per saber com protegir-nos quan naveguem per internet, quan consultem els nostres comptes bancaris, com detectar e-mails sospitosos, com protegir les nostres contrassenyes, etc. LA INSCRIPCIÓ ÉS GRATUÏTA i la xerrada de la Selva Orejón es farà en obert i en directe per als nostres associats i per a tots aquelles persones que vulguin connectar-se.

Donat que hi ha un número limitat per connectar-se a la plataforma, haureu d´enviar un e-mail a rclosa@perits.org indicant que voleu participare en aquesta xerrada .

COM CONNECTAR-SE ISEGUIR AQUESTA XERRADA ON LINE: Només cal clickar sobre el link de la plataforma ZOOM que us indiquem a continuació:

https://zoom.us/j/910805239?pwd=U3ZPVlVTQzA4RWNFdDRUaGxTMmFpZz09 ID de reunión: 910 805 239 Contraseña: 008569 (si no esteu registrats a zoom, haureu de posar aquesta contrassenya per ingressar a la xerrada).

És recomanable que us connecteu 10 minuts abans per assegurar-vos que l’audio i el vídeo del vostre ordinador funcionen correctament per sentir la xerrada i poder fer preguntes.

Recordeu: 🗓️: 15 d’abril 🕐: 11h a 12h