Sessió informativa del Postgrau: "Mediació en l'àmbit de la perícia" que coorganitzen l’Associació Catalana de perits Judicials, el col·lectiu MEDIARK i la Universitat de Barcelona. 13 de setembre, sala d'actes FIATC.

14/07/2017

L´Associació Catalana de Perits Judicials i el col·lectiu Mediark, en col·laboració amb La Universitat de Barcelona, us conviden a la xerrada informativa de la primera edició del POSTGRAU EN MEDIACIÓ EN L´ÀMBIT DE LA PERÍCIA, que tindrà lloc a Barcelona el mes de setembre de 2017.

El postgrau va dirigit a professionals de la perícia que vulguin introduir-se en el coneixement de la mediació com a sistema alternatiu a la resolució judicial de conflictes. L’ objectiu general del curs és apropar el perit a un nou camp professional i ampliar la seva visió del món pericial i acreditar-lo per inscriure´s en els registres de medidors oficials.

Si hi esteu interessats, us convoquem a la conferència informativa que tindrà lloc el dimecres 13 de setembre , a les 19h. a la Sala d´actes de FIATC (Avda. Diagonal 648) on podreu conèixer i preguntar tots els detalls que vulgueu saber sobre aquest Postgrau.

La presentació anirà a càrrec dels responsables docents del curs:

MARIA MUNNE , professora associada al Departament de Psicologia Social de la Universitat de Barcelona i Mediadora professional.

JAVIER WILHEIM, Expert i Supervisor en Mediació Comunitària. Fundador i president de l´empresa de mediació "Mediación y Convivencia". Impulsor de centres públics de mediació a Catalunya i València. Mediador judicial.

Tot i ser una activitat gratuïta, preguem confirmeu la vostra assistència al mail info@perits.org o trucant a l´Associació Catalana de Perits Judicials, telèfon 93. 363.53.49